Normális, hogy 12 hetes vok és csak 2x hánytam? Nem baj, ha nincs rosszul a kismama?
1x sem hánytam. A terhességem alatt éreztem magam a legjobban!
Nem a rosszullétektől fejlődik a baba. :)
Ez nem függ össze, úgyhogy nyugi, és örülj neki, hogy jól vagy!
Felnőtt nő létedre azt sem tudod, hogy minden terhesség más? És szinte mindenkinél mások a tünetek, van, akinek egy sincs, van, aki meg végigjárja mindet? Jó ég.
Én sem hánytam.
2.trimeszterben 3 alkalommal, olyan 22 és 25. hetek közt. akkor már rendesen mocorgott a baba és gondolom amiatt jött ki a reggelim.
Mert lenne baj?Orulj neki,ha nem vagy rosszul.
En csak egyszer hanytam es nincs semmi gond a babammal,de van akinek egyaltalan nincs rosszullete. 33 hetes leszek lassan.
A harmadik gyerekkel vagyok 25 hetes, és eddig összesen egyszer hánytam, mégpedig az első gyerekem születése előtt, vajúdás közben. Mondjuk azt a terhességet félidőig 24-órás émelygéssel töltöttem. A második kettőnél híre-hamva sem volt a hányingernek, szerencsére.
Örülj neki, ha nem vagy rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!