14 hetes kismama vagyok, este 7 ora ota hanytam meg hasmenesem volt idokozonkent. Nem birok se inni, se enni mert egybol kijon belolem. Mit csinaljak?
Nekem ugyan olyan volt 10 hetesen.
Èn nagyon lassan ittam. kb 5 percenként egy kortyot és eröltettem. Tudtam hogy innom kell, így hányás közepette megittam egy pohár vizet ami kijött egyböl. Na innetöl csak 1 kortyot ittem de minden 5-10 percben. Na ez segített, közben feküdtem. ha így megtudsz inni egy pohár vizet a délelött folyamán akkor nem kell orvoshoz menned. de ha ezek a kotyok is kijönnek akkor menj orvoshoz. ha a délelött már nem hánysz akkor elkezdhetsz le eröltetni 1-1 kekszet. nem kell több csak óránként 1 darab. aztán estére egy kis fötkrumplit.
Minden képpen ügyeletre mennék. Mert nagyon hosszú ünnepnek nézünk elébe és én nem mernék így neki vágni, más részt az orvos lásson és ő döntse el, hogy ez még a normális tartományba bele fér e. Vagy valamit összeszedtél és azért van ez. Viszont ez a sűrűn egy korty jó ötlet illetve én jeget szoktam szopogatni, mert a hideg enyhíti a hányingert és így folyadékot is pótolom.
Majd írd meg mi lett veled. Ápolónőként talán összeszedhettél valamit mert megy a hasad is. Én inkább erre tippelnék.
2 éves kislány anyukája és 6 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!