Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Este ota vannak fajasaim :O...

Este ota vannak fajasaim :O de a magzat viz nem fojt el. Ez mit jelent jon a szules? 36 hetes kismama

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyenek a fájásaid? mennyi időnként milyen hosszúak, és hol fájnak?

Lehet csak jósló fájásokkal "kedveskedik" a természet

2012. jún. 30. 12:49
 2/6 A kérdező kommentje:
hat este eleg gyekrabban jottek alig tudtam aludni.. es kb ilyen 10 masodpercig tart
2012. jún. 30. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
most komolyan? nem kell elfolynia a magzatvíznek... egy fájás szülés alatt nem 10 mp mondjuk, de amikor velem ez volt nem itt kérdezősködtem, hanem bementem a kórházba... ezt javaslom neked is.
2012. jún. 30. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor meg befelé a khba... Lehet lábon hordod ki a vajúdást, és épp elkapják a kicsit mikor beérsz...(volt ilyen a történelemben, hogy az utcsó pillanatban értek be a khba, nem tudván már szül)

Maximum hazaküldenek.

De ha nem tudsz azonnal indulni, akkor minimum, egy telefon.

2012. jún. 30. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:

-Nézd az órát ha rendszeresen jönnek akkor indulj a korházba! tökmindegy mennyi ideig tart ha van benne rendszer és rövidülnek az időközök fájásonként akkor indulj..

De amugyis ha ugy fáj hogy nem tudsz aludni aggodj kicsit jobban és menj korházba legfeljebb felesleges volt de inkább mint hogy vmi baj legyen

2012. jún. 30. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Irány a kórház, feltesznek a fájásvizsgáló gépre, méhszáj vizsgálat. Ha nem mutat semmit, akkor max hazaküldenek. Inkább menj be feleslegesen, mint otthon várd míg kipottyan!

35+1hkm

2012. jún. 30. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!