9 hetes kismama vagyok! Eddig még nem hánytam, csak émelygek, meg keserű izt érzek a számban. Ezután is előjöhet még hányás?
Szia! Én sem hánytam egyáltalán,én is csak émelyegtem, megettem mindent amit megkívántam mégis fogytam 2 kg-ot. Egyél inkább többször keveset, az nem terheli meg annyira a gyomrot. Nekem az émelygésre a meleg borsmenta tea vált be leginkább, pedig elég meleg volt és mégis az esett a legjobban.
17 hetes km
:) hihihi
Én nem hánytam a 16. hétig, csak émelyegtem. A 16. héten egyetlen alkalommal, egy reggel kipakoltam a bundikenyeret. Azt hittem, ebben a korban már nem fogok! Azóta sem hánytam.
17 hetes kismami
Én csak egyszer hánytam a 18 hét alatt, a fémes ízt viszont a 8-12. hétig éreztem. Mostmár teljesen más, "csak" sok a gyomorsavam és reggel rossz a szám íze, de eszem egy joghurtot vagy banánt és elmúlik.
Egyébként én is émelyegtem az elején egy pár hétig és meglepődtem, hogy az orvos azt mondta 1-2 korty jéghideg szénsavmentes ásványvíz a legjobb émelygésre (nekem a keksz nem jött be.). A víz segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!