Normális, hogy eddig 1 dekát sem hiztam?
Figyelt kérdés
21 hetes vagyok,és 2 kg-ot hiztam(szinte 2 hét alatt)pedig nem eszem többet mint eddig....vajon hol állok meg?
-a 19. hétig, a pocim sem látszott, most meg naprol napra szemmel láthatóan nő.
2008. júl. 30. 20:31
1/4 anonim válasza:
nem hinném, hogy kellene aggódnod.Én a 18. hétig 3 kilót hiztam, most pedig a 21.ben vagyok és megint3 rámjött, tehát összesen 6, de az utóbbi időben semmit sem csináltam másképp-kaja, mozgás- mégis hirtelen jöttek a kilók..A védőnő azt mondta nem baj.
2/4 anonim válasza:
Én a 21. hétre 1,5 kilót híztam, most a 24. hétre pedig már 7 kilónál tartok és semmit nem csináltam másképp én sem. Szóval ez nagyon változó.
És a kérdésedre válaszolva, igen normális.:)
3/4 anonim válasza:
Szia! Én 17 hetesen metem férjhez és semmi nem látszódott a ruhában, nem is sejtették, hogy terhes vagyok.... Rá 2 hétre meg már elég látványos volt a változás. teljesen normális, hogy most 2 kg-t híztál! Valahogy én is így keztem és a vége + 9 kg volt. A kórházból annyival jöttem ki, amennyivel keztem a terhességemet.
Dia
4/4 anonim válasza:
A 20 hétig én 3 kg híztam, most a 33 hétre már 11 kg-t, pedig ugyanannyit eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!