Parom nagyon szeret, erzem es mutatja, de azt mondja nem kivanja a sexet. Egyaltalan.7kgot hiztam eddig, nem hiszem attol lenne es figyelek ra, hogy jol mutassak. Nagyon elkeserit. Mi lehet?
Mi sem szexelünk. Én nem híztam még, úgyhogy nem emiatt lehet. Tegnap megkérdeztem és azt mondta, hogy erre a babára nagyon vigyáznunk kell. Lesz még időnk szexelni szülés után. Mondjuk mi 3 évet vártunk a babára.
26h km
Ez valami túlzott aggódás az apukáktól! Én is csak 1x tudtam rábeszélni a páromat a szexre(én is tudom, h szeret meg minden rendben közöttünk), de azt is kár volt. Annyira vigyázott ránk, h egyáltalán nem volt olyan jó, mint szokott lenni. Úgyhogy inkább hagyom, beérem a simogatásokkal, szeretgetésekkel. Majd szülés után bepótoljuk!! :-)
22+6 hkm
Valószínűleg túlféltésről lehet szó. Próbáld meg megbeszélni vele, hogy mi a probléma, és hogyan oldjátok meg. A hízás szerintem sem mérvadó, én 15 kg-t híztam és még mindig szeretkezünk. Kész kínszenvedés volt amikor 5 hétre el lettünk tiltva tőle.
38 hkm
Mi amúgy sem szexeltünk ritkán, de amióta terhes vagyok sokkal jobban kívánom a szexet, van, hogy naponta többször is együtt vagyunk, örülök, hogy az én párom partner ebben, és ugyanúgy kíván, mint eddig.
A babának semmi baja nem lesz, úgyhogy én ezen egy cseppet sem aggódom.
Az más, ha valóban orvosi oka(i) vannak a dolognak. Remélem, minket ez elkerül.
Bocsi:
a Kérdezőnek: én sem értem amúgy ezt az egészet... sokat olvastam ilyenről, még itt a gyk-n is, hogy a férfi nem kívánja a terhes barátnőjét/feleségét, és hogy "már nem tud úgy ránézni", ill. hogy "nem tud attól elvonatkoztatni, hogy a nő hasában van egy magzat" , stb. Szerintem ez valóban elkeserítő, fogalmam sincs mit lehetne tenni...
Egyet biztos: beszéljetek róla sokat. Mondd el, hogy Te igenis kívánod őt, és attól mert kismama vagy, még nő is vagy.
Remélem javulni fog a helyzet.
üdv.
Én nem értem ezt...
A szeretkezés nem árt a babának egyáltalán (kivéve bizonyos esetekben, de akkor az orvos tiltja).
Végül is a Te párod lehet nem a baba miatt nem kívánja a szexet...de akkor miért???
Nem tudom, nekem nagyon fura ez az egész. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!