Parom nagyon szeret, erzem es mutatja, de azt mondja nem kivanja a sexet. Egyaltalan.7kgot hiztam eddig, nem hiszem attol lenne es figyelek ra, hogy jol mutassak. Nagyon elkeserit. Mi lehet?
Mi is csak addig tudtunk együtt lenni, amíg nem látszott a hasam. Amint "kézzel fogható", látványos lett számára a kis babó, egyre inkább vonakodott a dologtól. Én is néha elkaptam, de aztán már rosszul esett, hogy mindig én kezdeményezek. MEgbeszéltük a dolgokat és felhagytam az erőltetéssel. Végülis egy életre tervezünk, lesz még időnk szexelni. Sőt, még olyan is előfordulhat, hogy unjuk is majd egymást :D
Szóval nyugi, behozzátok majd.
Az én páromból elég volt kihúzni, mert nem is tudta el merje -e mondani, de ő olyan perverznek gondolta, ha együtt lettünk volna "hárman". Mondjuk nekem elég nagy hasam volt.
Nemrég szültem, még nem telt el a hat hét, de alig várjuk már.
Szóval nyugi!! Tudom, hogy nagyon-nagyon rossz érzés, és ezt még fokozottabban éled meg most érzelmileg, de arra törekedjetek, hogy a szeretetet éreztesse veled (meg persze te is vele)
Bújjatok össze. Nálunk pl. minden este megmasszírozta a lábam, a hátam, a derekam (mikor mit kellett), majd simizve aludtunk el. Ebből éreztem, hogy szeret és fel tudtam dolgozni, hogy most nem kívánja a szexet.
Az én férjem állandóan szexelne de Én nem kívánom a szexet de nem mutatom ki hanem szeretkezünk és tényleg jó:) csak nehéz nekiállnom. Nem akarom megbántani mert inkább én ne kívánjam mint Ő. Persze nem a férjemet nem kívánom hanem maga a szex ami nem hiányzik, de mindent megteszek, hogy ő ezt ne érezze. Nálunk az előző házasságomban nem kívánt a férjem de annak sajnos oka volt. Remélem nálatok minden rendbe jön de mindenképp beszéljetek róla, mondd el, hogy Te szereted őt és kívánod és kérdezd meg, hogy ő mért nem szeretné mert neked ez fontos. Sok sikert.
6hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!