Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik Fb-on jelentették be az...

Akik Fb-on jelentették be az ismerősöknek, távolabbi családtagoknak, hogy babát várnak, azok hány hetesen tették?

Figyelt kérdés
Mindenképpen közzé kell tennem ott is,mert pl távoli rokonokat nem akarok körbetelefonálni és azt sem akarom,hogy valaki esetleg meglásson az utcán és induljon a pletyka,hogy most kövér maradtam az első után,vagy megint terhes vagyok. Nem vagyok már tini,bőven a 30-hoz közel állok,csak zavarnak az ilyen találgatások (az első terhességem alatt is ez volt). 14 hetes vagyok egyébként.
2014. jún. 5. 18:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Án ugyanígy tettem, mint a 19. Aki fontos volt nekem az tudta. Ikreim vannak és még inkább babonássá tett. Igaz mikor születés után feltettem a képeket, jött egy pár kérdőjel és csodálkozó fej :)
2014. jún. 6. 08:38
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem igazán olyan hír, amit csak privát üzenetben illendő közölni. Ez egy jó hír, miért ne posztolhatná ki a nyilvános falára?
2014. jún. 6. 13:06
 23/24 anonim ***** válasza:
Én csak azután tájékoztattam a távolabbi rokonakat, barátokat facebookon, miután megszületett a lányom. Akkor lefényképeztem őt, és felraktam hogy íme a kicsi lányom. Volt nagy meglepetés a többieknek! :)
2014. jún. 6. 14:07
 24/24 anonim ***** válasza:
Valaki akkor kiteszi,aikor teherbe esik terhességi tesztről vagy Ultrahang képet tesz ki
2018. aug. 27. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!