Akik Fb-on jelentették be az ismerősöknek, távolabbi családtagoknak, hogy babát várnak, azok hány hetesen tették?
Figyelt kérdés
Mindenképpen közzé kell tennem ott is,mert pl távoli rokonokat nem akarok körbetelefonálni és azt sem akarom,hogy valaki esetleg meglásson az utcán és induljon a pletyka,hogy most kövér maradtam az első után,vagy megint terhes vagyok. Nem vagyok már tini,bőven a 30-hoz közel állok,csak zavarnak az ilyen találgatások (az első terhességem alatt is ez volt). 14 hetes vagyok egyébként.2014. jún. 5. 18:15
11/24 anonim válasza:
Szia! Mi a 12hetes genetikai vizsgálat után az ultrahang képet tettük közzé :) 13+6 hkm
12/24 anonim válasza:
A mehem belsejerol soha nem mutogatnek fotokat, meg ha giga boldog vagyok sem. Mi 30 hetesen "jelentettuk be" egy nyaralason keszult fotoval, amin mar erosen latszott a hasam.Van olyan tavoli rokon, aki ezaltal a kep altal szerzett tudomast a terhessegrol. Lajkolta es gratulalt. Ennyi. Korabban sem beszeltunk tobbet, most minek kene ekkora koritest csinalni?
13/24 anonim válasza:
12. heti ultrahang képet raktam fel először. Én nagyon vártam már hogy tudjak feltenni képet, azóta már pocakos képek is kerültek fel, nekem tetszik, hogy azok az ismerőseim is láthatják így, akikkel nem találkozok nap mint nap. Büszkén viselem a pocimat! :)És már nagyon vártam hogy végre látszódjon a pólókban is :)Páromat folyton kérdezgettem, látszik már, látszik már? :)
14/24 anonim válasza:
ja és pár ismerősöm is kérdezgette, mikor lesznek már pocakos képek fenn :) :) úgyhogy többen is várták a képeket :)
15/24 anonim válasza:
Én értem a problémát :) Utolsó éves egyetemista vagyok, a közvetlen család után a csoporttársaimmal is közöltem, afféle nagy bejelentéssel, 14 hetesen :D Velük szinte minden nap találkozom, most 23-án államvizsgázunk, és már igencsak gömbölyödik a pocakom, nem akartam, hogy találgatások kezdődjenek, inkább legyen egyértelmű. Most 30 hetes vagyok, facebookon még nem közöltem a hírt az ismerőseimmel, de most már szerintem hamarosan fogom. Egyébként is, ez egy jó hír :)
16/24 anonim válasza:
már bocsi, de miért kell azért lepontozni mert én 16 hetesen megosztottam facebookon hogy kisbabánk lesz??? nekem nincs 1000000 ismerösöm , csak annyi akiket ténylge ismerek és rokonok, szóval még sép hogy nekik elmondom , mi köze van ehhz bárkinek is, mindenki azt csinál amit akar, de ez nem ok arra hogy lepontozz, akárki is voltál, most nagyon vagány vagy!!!! hurrá
17/24 anonim válasza:
nekem is kevés az ismerősöm, én szeretném a 10 hetes UH fotót felrakni. Úgy volt, hogy megvárjuk a 12. hetet, de igazából ha a labor is rendben lesz meg minden, akkor én szerintem jövő héten elmondom :) nem is a pletykák miatt, csak annyira büszke vagyok rá már most... :)
18/24 anonim válasza:
még mindig nem értem. a kérdező azt írja, alig van ismerőse és azok mindig kedves ismerősök, akkor miért nem ír nekik pm-et? valaki magyarázza meg:D
19/24 anonim válasza:
Én is nagyon büszke voltam mind a háromszor, de valahogy olyan rossz babonának tartottam ezt az FB-s kiplakátolást, hogy csak akkor került fel, mikor már megszületett- ezt az örömhírt, mikor már tényleg ottvolt a végeredmény már elújságoltuk ott is. :) De engem nem zavar, ha mások UH-s vagy pocis képet raknak fel magukról, azért mert én nem mertem.
Sógornőm felpakolta már a +terhességi tesztjét is, és minden héten csütörtökön reggel a hétfordulókon egy-egy új képet posztolt a hasáról. Vicces volt, mert kb 22hetesen kezdett látszódni valami kis előredomborulás rajta. :)) Olyan vékony- de azért a bugyis képeit posztolta ezerrel. :)) Nem izgat egyébként ki mit csinál. MIndenki azt teszi, amit jónak lát.
20/24 A kérdező kommentje:
18-as. Másold be kérlek,hogy hol írtam,hogy alig van ismerősöm és azok is kedvesek? Mielőtt leírsz valamit,legalább olvasd el még egyszer,amit írtam. Nem értem a lepontozókat,feltettem egy kérdést,amire mindenki máshogy válaszolt,nincs ezzel semmi baj. Csak azt nem értettem,hogy miért kell lehurrogni,de még azt a valakit sem pontoztam,akinek nem tetszett a válasza. Köszi mindenkinek.
2014. jún. 6. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!