Ki mikor mondta el otthon, családtagoknak, közeli barátnőnek hogy terhes pozitívat tesztelt?
Egyetlen baba sem ment el még attól, mert több ember tudta a létezését, vagy mert vettek neki ruhácskát, stb. Ez biológia. Én nem vagyok babonás, kifejezetten buta dolognak tartom ezeket.
Tesóm már akkor tudta, amikor pozitív lett a teszt, a férjem is, szüleim egy héttel később, mert nem akartuk telefonon elmondani, anyósomék szintén. Mindenki más meg akkor tudta meg, amikor találkoztunk. Veszítettem már el babát, de úgy gondolom, felnőtt emberek tisztában vannak vele, hogy néha megesik az ilyesmi, de nem kell ettől rögtön titkolózni, menekülni és akkor bemutatni, amikor már köszönni tud. Az élet megy tovább!
A pozi teszt után páromnak,szüleimnek,anyòsoméknak,közeli barátoknak,ez kb 5hetesen volt. 6 hetesen már szinte mindenki tudta.Én nem tudtam magambam tartani és az ùjdonsült nagyszülők sem :D nálunk az a babona,hogy szabad egy babát egy percig sem.titkolni.
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!