Hány hetes terhes voltál, mikor elmondtad otthon, barátoknak?
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 11:45
1/7 anonim válasza:
páromnak azonnal amikor pozitív lett a teszt, családnak 7 hetesen, amikor már volt szívhang, barátoknak és a távolabbi rokonoknak 12 hetesen. mert addig ugye nagyobb az esély a vetélésre.
2/7 anonim válasza:
Első kettőnél a családnak azonnal,de a másodiknál elvetéltem így a 3ik babánál anyumon kívül más nem tudta a 12ik hétig! (a férjem természetesen azonnal tudta)
3/7 anonim válasza:
Férjemnek azonnal mondtam, hogy baba van, amikor már sejtettem. (nem is vettem tesztet, mentem dokihoz). A nagyszülőknek,családnak is amint a doki megállapította a terhességet (4 hetes voltam akkor). Barátok 12 hét körül.
4/7 Ananke válasza:
Mi a szülőknek 8 hetesen.A barátoknak 17 hetesen.Megvártuk a down kór vizsgálat eredményét,hogy tutira rendben legyen minden.
5/7 anonim válasza:
A férjem ott volt a teszteléskor, együtt örültünk. Hatodik héten mondtuk el a családnak, akkor látott először orvos. A barátoknak 12. hét után, a tágabb ismerősi kör most tudta meg nemrég, 25. héten.
6/7 anonim válasza:
Páromnak a doki után rögtön. A legjobb barátnőm észrevette 9hetesen :-) A családnak 12hetesen.
7/7 anonim válasza:
Páromnak azonnal mivel együtt teszteltünk.Család,barátok 10 hetesen,de voltak olyanok akik csak szülés előtt tudták meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!