Vannak itt fekvésre "ítélt" kismamák?
Sziasztok.
Előző hét szombaton enyhe görcseim voltak, bementünk a kórházba. A méhnyakam kicsit megrövidült,3 napos magnézium infúzión voltam. A méhlepényem kicsit rálóg a méhszájamra, ezért nem szívesen engedtek haza...de itthon van egy 2 éves kislányom, nem tudom kire bízni. Most szigorú fekvésre vagyok ítélve, amit nagyon nehezen viselek, mert alapjáraton elég pörgős vagyok.
Szívesen beszélgetnék hasonló helyzetű kismamákkal.
24hkm

Szia!
Igaz, hogy nekem már megvan a babám, de nekem is megrövidült a méhnyakam a 14. héten, és a 12. heti uh-n mondta az orvos, hogy a lepény széle közel van a méhszájhoz. Ezen kívül az orvosom úgy tapasztalta, hogy nem elég laza a méh, túl feszes, és a vizsgálaton érintésre is megfeszül.Én nem voltam kórházban, de az orvosom azt javasolta, hogy sokat pihenjek, lustálkodjak, cipekedés, emelgetés kizárva. Kaptam izomlazítónak diaphyllin tablettát kb a 20. héttől, meg magnéziumot szedtem. Végül nem lett gond, pár hét múlva már feljebb volt a lepény,végig zárva maradt a méhszáj, és nem is rövidült tovább a méhnyak csak a 33. héten egy kicsit, a 38. héten nyílt ki a méhszáj 1 ujjnyira de akkor már normális ez,és 39+2-re szültem. Neked sem lesz gond :-)

Sziasztok.
Ugyan ebbe a helyzetbe vagyok!!! Csak nekem első baba, és nem mondtak olyat hogy amiatt lenne mint ami miatt neked van. Nekem ideget nyom a kicsi fiam, 3x2 magne b6ot kell szednem de ha nem jobb 4x2. Hát igy sem jobb. Nnem birom én sem a fekvést pihenést. Annyi dolgom lenne hogy huh :/
24+3hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!