Kismamák! Akik szigurú fekvésre, pihenésre voltatok ítélve, meddig feküdtetek? Gondolom nem kell a 40. hétig.
Figyelt kérdés
Az orvossal még nem beszéltem erről, de úgy gondolom, hogy 35-36 hetes korban azért már fel lehet kelni és mozogni. Jó persze, akkor se kell megeröltetni magát az embernek, de gondolom utána már nincs szigorú ágy. 32hkm2011. nov. 28. 11:41
1/7 anonim válasza:
Sya! nekem a 6.héttől kellett mert bevéreztem és a 13.-hétig feküdtem. onnantól kezdve minden ment a régi kerékvágás szerint csak annyi hogy nem dolgozhattam/dolgozhatok.
2/7 ZsZs27 válasza:
14 héttől kezdve feküdnöm kellett, egészen a 32. hétig. Akkor ugyanis sürgősségi császárral megszültem a lányaimat. Az orvosok egyetértettek abban, hogy ha nem tartottam volna a szigorú fekvést, nem húztam volna eddig sem. Hidd el, nem jó koraszülött babát hozni a világra, lelkileg nagyon megviseli az embert. Gondolom a dokid nem véletlenül mondta, hogy feküdnöd kell. Sokan mondták nekem is az ismerőseim, meg itt is, hogy "Ó, nem kell azt olyan komolyan venni", szigorúan betartottam a doki javaslatát, és még így is ez lett a vége. Másfél hónaposak voltak a lányok, mire hazavihettem őket. Bár a 37. héttől már nem számít koraszülöttnek, de a helyedben én nagyon vigyáznék. Az orvosod jóváhagyása nélkül ne kezdj el mozogni.
3/7 anonim válasza:
37. hétig pihi, a 38. héttől lehetett ugyanúgy mindent, mint előtte.
4/7 anonim válasza:
Én a 35. hétig bírtam pihenni. Teljesen kész voltam, csak sétálgattam, mégis rá 2 hétre megszültem.
Nekema 25. héttől nyílt ki 1 ujjnyira az egész méhszájam.
5/7 anonim válasza:
36.hétig kellett feküdnöm. miután nem vigyáztam magamra, sokkal jobban voltam:)
38+4 hetesen szültem
6/7 anonim válasza:
a problémádtól függ. engem műtöttek a terhességem elején, és a szülésig (prog.császár) végig feküdnöm kellett. Sok kismamának "csak" addig kell feküdni, amíg a baba nem számít koraszülöttnek (37. hét)
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 4. héttől kellett a 14. hétig,majd feloldották!De sajna a 31. héten beindult a szülés (de vissza tudták tartani,csak elment a nyákdugó és kinyíltam 2 ujjnyira CX:1222)És akkor a 36. hétig kellett feküdnöm!39+4-re szültem a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!