Mit tegyek erős székrekedés ellen?
Figyelt kérdés
37+2 hkm vagyok. Vastabblettát szedek,ami sajnos erős szèkrekedèst okozott. Mit tehetnèk ez ellen,hogy megszünjön?2014. máj. 28. 13:22
1/11 anonim válasza:
Én kértem a dokitól másik vastablettát, mert az előzőnél nekem is ilyen gondok voltak.
Sok gyümi, sok folyadék, kakaó, tejföl-szóval az általános dolgok amik segíthetnek.
36 hkm
2/11 anonim válasza:
Nekem is ezt okozzák, válts tablettát, de tudom ajánlani a Hübner Iron vital szirupot, vagy amit most én használok a Floradix Krauterblut szirupot, ezek nem okoznak székrekedést, természetes anyagokból (gyümölcs stb) álló vas bomba, gyógytárakban lehet venni! :)
3/11 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. Én most 12 hetes terhes vagyok második gyerekkel. De az elsővel is ugyan ez volt a baj. Sok mindent kipróbáltam, de nekem a kefir, paradicsom, sok folyadék (főleg víz és rostos). Minden reggel így kezdem, szinte üres gyomorral.
4/11 anonim válasza:
Nem a tabletta a baj, a folyadék kevés.
Kakaó az fog, a banán is, és a kivi is.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :) váltani fogok,mert ez elèggè elviselhetetlen helyzet.
2014. máj. 28. 13:31
6/11 A kérdező kommentje:
Sok folyadèkot iszok,napi 3-4 litert + tej,joghurt,gyümölcs,de sajnos ìgy sem jobb a helyzet.
2014. máj. 28. 13:34
7/11 anonim válasza:
Meleg tejbe egy kanál szilvaekvár. 5 napos szenvedés után könnyebbített meg. Meg amikor már napokig nem produálok, akkor iszok egy lötty kávét, sok tejjel. No, rajtam az is segít.
8/11 anonim válasza:
A szilvabefott nalam nagyon bejott:-)
9/11 anonim válasza:
A sok ROST!!! Sok gyümölcs, rostos üdítő!
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) tegnap össze kevertem az almát ès a tejet.. vègre csodát tett :)
2014. máj. 29. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!