9 hetes terhesen mit tehetek az erős derékfájdalom ellen? (2. baba)
Nekem is 9 hetesen kezdődött és egyre durvább,már a lábam is aligbírom használni.Annyit tudok tenni hogy ülök egy kicsit majd fekszem,majd állok ez megy egésznap.Az este a legrosszabb,hajnalban is felkell kellnem sétállni.
25hkm
Én az 5. hétben voltam ilyen helyzetben, és még a derekam is be volt csípődve. Elmentem egy csontkovácshoz-lélakgyógyászhoz. Nagyon jó szakembernek számít az országban, és 4 kezeléssel minden fájdalmat megszüntetett. Az nem normális állapot, hogy fájdalmak vannak már az első trimeszterben. Minden fájdalomnak lelki oka van. Rákosokat gyógyít tünetmentessé tesz.
Az a szakember hetente 2-szer rendel Bp.-en, a többi napon vidéken. Nem drágább mint egy sima masszázs.Ha érdekel, írj privátba.
Flector vagy Inno Rheuma krém. Nekem mindkettő segített.
A Flectort a 6.hónapig szabad csak használni, utána nem.
Az Inno krémet pedig a 12.hétig nem szabad, utána lehet. Mivel Te 9 hetes vagy, Neked most a Flector lenne jó szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!