Mit tehetek nem szűnő, erős hasi (menstruáció féle) görcs ellen 16 hetesen (már két hete), van valami házi, természetes szer?
A magne b6 nem ér semmit, próbáld meg a Magnerotot, nekem a nőgyógyászom is mindig ezt ajánlja,a kórházban is ezt adják. A többi magnézium készítmény, mint itt is írta valaki csak "bohóckodás".
Először 3x2 majd 3x1.
A múlt héten nekem is görcsölt nagyon, előtte béres mg-t szedtem, de semmit nem ért, amikor bevettem a magnerotot 2x2 már éreztem , hogy sokkal jobb lett.
Szép és fájdalommentes estét Neked!
Válts magnéziumot! A magnesii citrici vényre is kapható,így olcsóbb,több benne a magnézium,mint a magne b6-ban. Ellenben a Magnerottal,nem muszáj szétrágni.
Emellett amit tehetsz,hogy sokat pihensz,illetve sok folyadékot iszol,lehetőleg vizet!
A No-spa amit még szoktak szedni a görcsökre terhesség alatt,ha jól tudom... de ebben nem vagyok biztos!
Mielőbbi görcs és vérzés mentes gondtalan,boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,15hkm
Szia!
Nekem kb a 6. héttől voltak görcseim, az orvosom napi 3x1 magnéziumot és 3x1 nospat írt fel, amit még most is kell szednem min a 15. hétig.
pár nap után hatott, azóta nincsenek azok az iszonyatos görcsök, mint előtte.
Jó babvárást!
13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!