Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van rá esély hogy megtudom a...

Van rá esély hogy megtudom a nemét?

Figyelt kérdés
15 hetes kismama vagyok és már nagyon érdekel a kis picur neme. Pénteken megyünk a párommal 4D-s uh.-ra. Szerintetek van rá esély hogy megtudom a nemét? És ha meg is tudom, az mennyire lehet biztos?

2014. máj. 27. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16 hetesen mondták, hogy kisfiú. Egyébként mi magunk is láttuk, le sem tagadhatta volna a fütyit, annyira látható volt. 2D-n és 4D-n is szemügyre vehettük.
2014. máj. 28. 08:42
 12/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszaitokat! :) Egyre izgatottabb vagyok már!
2014. máj. 28. 09:23
 13/15 anonim válasza:
Nekem 12 hetesen azt mondták az uh-on,hogy nem látnak még semmit a lába között. 20 hetesen derült ki,hogy kisány! De én ezt éreztem.(2 fiam van-hasonló tüneteim voltak, de ezzel a terhességgel nagyon rosszul voltam 3 hónapig, ezért gondoltam,hogy lány...)
2014. jún. 1. 08:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Voltunk 4D-n és az orvos megtudta mondani (mivel széttette épp a lábát) hogy 90% hogy kislány. :) A méretei is arra utaltak :) szóval kislányunk lesz, boldogok vagyunk!
2014. jún. 1. 20:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Jujj, de jó! :-)

(mi is reménykedünk a kislányban. Egy sima sztk-s géppel csak tippeltek lányra, de a 4D remélem biztosat tud majd mondani. Viszont az csak 3 hát múlva lesz. Alig várom már!)

2014. jún. 1. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!