Mennyi az esely, hogy karosodott a baba?
Jesszus, mikor megnyitottam a kérdést, azt hittem, hogy leittad vagy belőtted magad, azért ez a kétségbeesés! :-)
Amíg jól esik a sport, addig lehet csinálni, amit terhesség előtt is!
Én pl.futottam világ életemben, terhesen a 30.hétig tudtam, visszavettem a tempót, másféle edzést csináltam, aerobikoztam is végig. Meg nyár lévén úsztam is.
semmi baja nem lett nyugi valószínű ő is kicsit jobban pörgött odabent mert érezte hogy pörögsz.
Van akinek terhesen magas a vérnyomása és gyógyszert kell kapjon, csak azért írtom, hgoy egy iylen egyszeri alkalom pláne nem árt!!!!! De azért inkább fogd vissza mert a szervezet tudja mi a határ, nehogy baj legyen.
Ne a sport legyen az első most. Biztos nehéz neked mert nem bírod mozgás nélkül, de mikor megszületik majd hidd el örülsz ha végre alszol kb 1 órát nemhogy még mozogni.
Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek a valaszokat, nagyon aranyosak vagytok!Szep vasarnapot mindenkinek!:-)
Kedves utolso, sajnalom, hogy agynyugalmat kaptal biztos nagyon rossz lehet.En az elejen feküdtem 2 es fel hetig, mert csak hanyni tudtam es az is borzaszto volt, szoval meg tudom erteni!Minden jot kivanok es kitartast!!!
cukorbeteg vagyok, és kell a mozgás :) terhesen is tornáztam, a dokim szerint, aki sportolt előtte is, az terhesen is nyugodtan teheti.
de azért legközelebb inkább tartsd alacsonyabban a pulzusod :) (van valami határ, még a terhességem alatt tudtam, most már sajna nem) :)
nem lesz semmi baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!