Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van esély rá hogy 12 hetes...

Van esély rá hogy 12 hetes uh-n megtudom a baba nemét?

Figyelt kérdés
sziasztok ! holnap megyek a 12 hetes ultrahangra és kiváncsi lennék hogy vajon megtudja e mondani a doki a kis babócám nemét! a nőgyógyász azt mondta hogyha nem takarja el a kis "micsodáját" akkor v.szinüleg láthatjuk! viszont tudom hogy sokaknak 18 hetesen tudják megmondani!szerintetek van esély hogy megmutatja milye van?már nagyon várom! üdv mindenkinek :egy 12 hetes kismamai
2008. ápr. 29. 11:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy ilyenkor még egyforma a két nemiszerv és ezután alakul át, húzódik vissza és nől meg. De volt pár hozzászóló, aki mondta, hogy már itt megmondták neki-őszintén én furcsállom.

nekem is a 18 hetesen mondták meg, tudtommal 16 hét után tudják megmondani.

De legyen szerencséd!.-)

2008. ápr. 29. 11:49
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

Szia,

Nekem megmondták a nyaki redőn de átváltott a doki 4D-re és úgy látta, hogy kukacos...Igenis látni ilyenkor, a 18. heti genetikai megerősítették :o)

Valakinek végig nem tudják megmondani...

25 hetes kismami

2008. ápr. 29. 12:23
 3/12 anonim ***** válasza:

Hallottam már olyat,akinél a 12. hétnél meg tudták tippelni,hogy kit várnak.:)

De szeritnem ténylegesen csak később.

Mi a 18. hét óta tudjuk,hogy kisfiú jön!:)

Boldog babavárást!

31 hetes kismami

2008. ápr. 29. 12:24
 4/12 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem is csak tippelni tudnak.
2008. ápr. 29. 12:27
 5/12 anonim ***** válasza:

[link]

ezt olvasd el!

"A külső nemi szerv gyakorlatilag csak a 16-18. héten kerülhet a látótérbe az ultrahangos vizsgálaton. "

2008. ápr. 29. 12:29
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat! mostmár nagyon izgatott vagyok remélem szerencsém lesz mint a 2. válaszolónak és megmutatja milye van!
2008. ápr. 29. 12:30
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

A harmadik babánkat várjuk és a fiamnál és a lányomnál is az orvosom 100%-ra megmondta, hogy milyen neműek lesznek. Így is lett!!! Jövőhéten megyek a 12. heti uh-ra és bízom benne, hogy most is meg fogja tudni mondani a babám nemét, és nem takarja el magát.

A legjobbakat!

Remélem, hogy a babád megmutatja magát, hogy kisfiú-e vagy kislány. Sok boldogságot!

2008. ápr. 29. 12:44
 8/12 anonim ***** válasza:
én a 27 héten vagyok és még nem mutatta meg magát hogy milyen nemü
2008. ápr. 29. 12:48
 9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a jókivánságodat én is bizom benne hogy holnap megtudom kisfiu vagy kislány lesz!boldog babavárást
2008. ápr. 29. 12:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem csak tippelni tudják, nekem itt van a 12. heti ynaki redődről a 4D-s zacsija a babának.Nekem kézzel fogható bizonyítékom van.
2008. ápr. 29. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!