Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon félek! Járt már valaki...

Nagyon félek! Járt már valaki így? Mennyi az esély hogy kórházban végzem?

Figyelt kérdés
19 hetes kismama vagyok, szombat óta magas láz gyötör. Nitritet találtak csütörtökön a vizeletembe, de akárhova mentem nem foglalkoztak velem. Szombaton szörnyű hát és derék,vese fájdalmakra ébredtem, betelefonáltam a kórházba hogy bemegyek, de közölték hogy nem vizsgálnak meg csak vegyek be lázcsillapítót és pihenjek és megyek kedden terhesgondozásra. Nem bírtam kivárni a keddet így tegnap estem le mentem az ügyeletre hogy valamit kezdjenek velem mert nagyon rosszul voltam. Kaptam antibiotikumot, lázcsillapításra pedig panadolt vettem be. Egyrészt nagyon félek hogy a kisbabámnak ártok :(((( Másrészt az is megfordult a fejemben, hogy ha esetleg nem múlik el akkor be kell-e feküdnöm a kórházba? Járt már esetleg valamelyikőtök így hogy antibiotikumot szedett terhesség alatt illetve magas láza volt, a kicsi mégis jól volt? Nagyon aggódom.. :(
2014. máj. 26. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én 30 hetesen jártam így, azt hittem belehalok, annyira görcsölt a vesém, hogy a kórházban kötöttem ki. Igyál nagyon sok kamilla teát, lehetőleg melegen, gyulladás csökkentő hatása van, én is szedtem antibiotikumot, nem emlékszem pontosan mit, de a babát ezzel még nem mérgezed. 1-2 szem nem a világ, nyugodtan beszedheted? Jobbulást neked.
2014. máj. 26. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:

A láz mindenképp ártalmasabb, mint a lázcsillapító. Főleg a Panadolnál, amit simán lehet terhesség alatt szedni.

Az antibiotikumok közül van olyan, amit nem lehet terhesen szedni, de nyilván olyat kaptál, amit lehet, hiszen tudták, hogy babát vársz.

Egy kezeletlen fertőzés, vesegyulladás sokkal nagyobb problémát okozhat, mint egy kis antibiotikum meg lázcsillapító. Úgyhogy nyugodtan szedd be!

2014. máj. 26. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 2 hétig vesegyuszival korházban feküdtem. Semmi gond nincs a kicsivel. másfél éves lassan.
2014. máj. 26. 10:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem leszel jobban számíts a kórházra, de ne aggódj, a babának nem lesz baja. Én foggyulladásra szedtem antibiotikumot mind két terhességem alatt és nincs baja a gyerekeknek. Vagyis a második még pocakban, de egyenlőre minden rendben vele. A kórháztól ne félj, segítenek rajtatok és minden rendben lesz.

Minden jót kívánok!

2014. máj. 26. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!