Vasárnap lesz 1 hetes a kislányom, elakadt a szülőcsatornában, ezért császározni kellett. Azóta sincs tejem, azaz minimális, így már a kórházban tápszerrel kellett etetni, mert sokat veszített a súlyából. Van még esély, hogy lesz tejem?
Szoktál mellé fejni. Ha nincs egy csepp se akkor is fejj mellé.Nagyon fontos. Főleg ha már most tápszert eszik. Avent mellszívó a legjobb.
Ne idegeskedj ami tudom, hogy ilyenkor nehéz.
Homeopátiás bogyóval próbáltál már hátha több lesz a menyiség?
A more milk is jó csak nagyon drága.
Egyél sok édességet sütiket.
Sör, köménymagos leves fogyasztása.
Azért ne legyél el keseredve. A legfontosabb, hogy ne add fel. Kitaró legyél. A baba 3-4 hónapos koráig a tej mennyisége nő. Kinél így, kinél úgy. Mivel a gyerek igényeihez alkalmaszkodik. Úgy, hogy a tej mennyiséged biztos fog nőni. Az igaz, hogy lehet, hogy így se lesz elég a babádnak a mennyisége. De az a legfontosabb, hogy a tápszer mellé legyen anyatej is. Legalább erre törekedj. Főleg ebben az infulenzás időszakban. Egyszóval nem baj ha tápszert kap csak mellé minnél tovább próbáld meg szoptatni.
Én is csaszáros voltam és nekem az 5. napon indult be a tejem addig az én babám is fogyott. Amúgy mindenkinek fogy az első napokbnan a babája.
És végül annyi tejem lett , hogy több tejtestvére is van a gyermekemnek. Napi 6-szor minimum fejjél a szopi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!