Szoptatás mellett teherbe esni mekkora az esély? Megszakításos védekezéssel.
Szoptatok,és egy hete késik....
Mindíg bevállt a megszakításos védekezés,de most nem tudom mi lehet.
Szia!
Én 19 hónapja mensizek és az elejétől megszakítással védekezünk!Tavaly szeptember óta menstruálok, de 28 napra csak 3 hónapja állt vissza a ciklusom!Addig nekem is voltak parahónapok, de mindig csak a mensim hülyéskedett velem!
Szóval nálunk bevált a megszakításos!Eddig, bár én már nem bánnám ha véletlenül sikerülne, a párom még várna egy kicsit!Íg yén is várok... :)
Remélem úgy sikerül a dolog ahogy TE szeretnéd! :)
Sajnos egy nem várt eredmény lett tesztelés eredménye.
+.
Beszélek a dokival,mert nem tartjuk meg,és rákérdezek a Minerára.
Köszi a válaszokat.
Sajnálom. :((((
Nálunk 5 éve teljesen jól beválik a módszer (ebből 40 hónapja szoptatás mellett), de ehhez olyan férfi kell, aki mindig ott van fejben. A férjem ilyen. Az én menzeszem is sokára állt vissza, de ez nem befolyásolta az eredményt.
A lányunk ugyan nem tervezett gyerkőc lett, de nem emiatt, hanem mert korábban volt pé-m abban a hónapban.
Ettől függetlenül másnak nem javasolnám a megszakítást, pontosan a fentiek miatt. Szomorú eset.
olvastam a témában, amit tudok a megszakításos védekezésről: állítólag tévhit, hogy az előváladékban vannak spermiumok. kivéve! ha előtte nem sokkal történt már egy megelőző aktus - ezzel be lehet fürödni
másik hátrány: a férfinek vállalnia kell, ahogy Stefi fogalmazott, hogy ott legyen fejben, Mi ezért is választottuk az óvszert, minket nem zavar és a férfi is elengedheti magát 100%ban.
nem utolsó sorban: nem akarok ilyen helyzetbe kerülni, mint a kérdező.
aki ezt használja legalább hüvelytabletta (mondjuk próbáltam, nekem 39 fokos lázam lett tőle), vagy pesszárium, vagy valamivel vonja össze!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!