Szoptatás mellett teherbe esni mekkora az esély? Megszakításos védekezéssel.
Szoptatok,és egy hete késik....
Mindíg bevállt a megszakításos védekezés,de most nem tudom mi lehet.
UTOLSÓ!!!!
Hát mássz csak falra!De tegyél fel róla képet is hogyan csinálod:)
Szerintem te jártál máshogy is,rosszabbul mint én,mert tudod,az kiabál akinek a háza ég!
Na helló te okostojás!
Ne írj ilyen kérdést, kommentet és akkor nem jönnek ilyen reakciók. A "tisztán" felelőtlen helyzetek és az abortuszra utaló kinyilatkoztatás (ebben a topikban is) mindig üti a biztosítékot.
off vége
ne hidd már,hogy jó szívvel vetetem el!!!!!!!!!!!!!!!Nálam jobban nem üti a biztosítékot nyugi!Erre mérget vehetsz!
Nem a te vagy ti gyereketekről van szó,és nem írtam sehol,hogy tuti elvetetem!!!!
Szálljatok már le rólam!Ha szekálni tudtok csak akkor inkább ne írjatok!
A saját kérdésemre,meg had válaszoljak már úgy,amilyen kommentet kapok!
Erről ennyit!
Holnap kell döntenünk végérvényesen,úgyhogy inkább hagyjatok békén,és ne írjatok!
KÖSZI
Semmi egyéni vélemény nem volt a válaszomban, csak objektív tényközlés.
Megértem, hogy így reagálsz, mert gondolom eléggé rossz lelkiállapotban vagy, de ez itt "semleges" terep, nem tudhatja senki, hogy a másik otthon mit él át. Itt mindenki kap hideget-meleget egyaránt.
Én sem rossz szándékkal írtam, amit, csak reagáltam arra, hogy miért kaptál korábban olyan választ, amilyet.
Szia!
Nekem 2 hónapos a kicsi lányom, és megszakítással védekezünk. Eddig hál istennek bevált. Sajnálatos módon a gumira illetve a síkosítóra amivel be van kenve kegyetlenül allergiás vagyok. Kislányom előtt 2 évig szeretkeztünk gyógyszer és gumi és más fogamzásgátló módszer nélkül. Párom időben kiszállt és semmi baj nem lett. Most én is félek, hogy teherbe esem kert el is mehet a tejem, de gyógyszert biztos, hogy nem fogok szedni a gyerkőcöm miatt. Remélem minden helyre jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!