Vasárnap lesz 1 hetes a kislányom, elakadt a szülőcsatornában, ezért császározni kellett. Azóta sincs tejem, azaz minimális, így már a kórházban tápszerrel kellett etetni, mert sokat veszített a súlyából. Van még esély, hogy lesz tejem?
Figyelt kérdés
Volt már valaki hasonló helyzetben? Minden utasítást betartok, etetés előtt mindig cicire helyezem a babámat, szopizik is, amennyit tud, aztán persze nyűgös lesz, mert nincs tejem, így kénytelen vagyok őt tápszerrel etetni. Tápszerből is nagyon keveset eszik viszont, sokkal kevesebbet, mint amennyit kellene neki. Tudom, hogy ez nehezebben emészthető, ezért nem is akarom ráerőltetni az előírt adagot. Jól érzi magát, nyugodt baba, sokat alszik, talán túl sokat is, bár úgy tudom, császáros babáknál ez 2 hétig normális. Nem nyűgös, nincs láza, sokat mosolyog. Lelkiismeret furdalásom van, hogy nem tudom őt szoptatni, pedig minden javaslatot megfogadtam, és betartok. Nagyon szeretném őt szoptatni. Akinek az első pillanattól kezdve tápszeres volt a babája, mik a tapasztalatok? Annyi rosszat hallottam már róla, de nem tudok mást tenni. Állítólag van még esély, hogy megindul a tejem, császárosoknál ez elhúzódhat. Aggódom a babám miatt, hogy ennyit alszik és ilyen keveset eszik. Ha rajta múlna, végigaludná a fél napot. Kérlek segítsetek!2009. dec. 5. 12:56
11/11 anonim válasza:
Szerintem is genetika. De a fejés tényleg hasznos. Nekem négy és fél hónapos a babám és mikor apad egy kicsit a tej, akkor elkezdek többször fejni és ez segít. Én is császáros voltam a 4. napon lett tejem. De csak kevéske, kb 20-30 ml/alkalom. Utána meg úgy beindult, hogy teleraktam a fagyasztót. Még mindig bőven elég. Úgyhogy még beindulhat nálad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!