Mekkora esély van arra hogy természetes módon szüljek?
Figyelt kérdés
Második babámat várom. Már az első ultrahang leletem alapján azt mondta a védőnő, hogy megint császáros leszek. Szerintetek fogadjak így orvost? Azért ha ezt tudja az ember, akkor nem kéne akárki keze közé kerülni, nem?2014. máj. 27. 04:35
1/3 anonim válasza:
Mi a konkrèt oka a köv. császárnak? Császár utáni sikeres hüvelyi szülès aránya közel 75% támogató környezetben. Egyáltalán nem mindegy,ki az orvos,szülèsznô!
2/3 anonim válasza:
Rendkívül okos védőnő lehet, ha egy 12 hetes magzat UH képe alapján kiköpi, hogy ez biza császár. Szerinted pont erre az agyasra kell hallgatnod???
3/3 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy pont őrá kell hallgatnom. Csak van egy nagyon csúnya, nagy és széles vakbélműtét heg a hasam közepén hosszanti irányban. Első szülésemnél az orvosom természetes szülésre készült, de sajnos császár lett a vége, amit szintén hosszanti irányban vágtak, közvetlenül a vakbélműtét hege mellett. Ebből kifolyólag gondoltam azt én is, hogy megint császárral fogok szülni. De tény, hogy nem a védőnőre kell hallgatnom.
2014. máj. 27. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!