Első babát természetes úton szültem, második sürgősségi császár lett a 30. héten és hosszában vágtak, nem keresztben. Mennyi az esély, hogy ha szeretnénk harmadikat, az szintén császáros lesz?
Jobban szeretnék természetes úton szülni. Mennyit kéne várni a harmadik érkezéséig, hogy ne legyenek gondok ?
A 2. most 1 éves, ha pl. 2 év múlva jönne a kistesó, lehet szó a természetes szülésről, vagy még kéne várni. Nem vagyok már 20 éves és bár nem azonnal kéne szülnöm, de 10 év várakozás már biztosan nem férne bele.
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy nem híztam sokat, 3 kilót összesen, ez mind a gyerek volt, a hasam sem lett nagy; ez esetleg számíthat ? Gondolom, ha nagyobb lett volna a hasam, akkor a kötőszövet is vékonyabb és nagyobb a hegszétválás esélye; de ez esetben is ? Kb. ekkora volt a pocakom a 30. héten, vagyis császár előtt. Számít ez valamit ????
Persze, hogy van esély arra, hogy természetesen szülj, de ezt senki nem tudja neked biztosra megmondani előre. Ez a majdani doki hozzáállásától is függ, mert ők nyilván szeretnek biztosra menni, márpedig ez a te esetedben eleve programozott császár lenne, tehát lehet, hogy célirányosan olyan dokit kell keresned, aki bevállalósabb.
Rossz élményeid vannak a császárról, gondolom, de egy baba megéri a műtétet. Mindenképp várjátok ki a 2 évet a teherbe eséssel, esetleg közben is elmehetsz kontroll ultrahangra, kikérheted doki tanácsát az ügyben. A 2 év alatt meg majd eldől, szeretnéd-e annyira a babát, hogy vállalod-e a császár kockázatát.
Mellesleg a feltöltött képen nincs is pocakod :) Lehet, hogy ha még egyszer teherbe esel, azzal a babával meg úgy felfújódik a pocakod, mint a lufi, és akkor pont az lesz a gond, hogy a hegszövetnek is extrán ki kell tágulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!