24-25 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Hogy élitek meg a várandósságot? Vannak kellemetlen tünetek? Én egyre nehezebben alszok, hamar elfáradok. Babám igazi kis örökmozgó :)2014. máj. 27. 08:52
1/4 anonim válasza:
24 hetes babás vagyok, és még mindíg hányingerrel küzdök. :( én is hamar elfáradok, de ezen kívül jól érzem magam! Az én kicsikém is sokat mozog, bár leginkább akkor, amikor fekszem...kedves kérdező te tudod már a babád nemét? Nekem a múlt héten mondták meg hogy kislányom lesz...:)
2/4 A kérdező kommentje:
Én még nem tudom, kislány vagy kisfiú lesz e, de majd talán a következő ultrahangon látni fogják. :) Nekem nagyon sokat ficereg ha oldalt fekszek, lehet kényelmetlen neki. De szinte egész nap mocorog, bármit csinálok :) a legjobb érzés.
Szegény akkor te jó sokáig küszködsz hányingerrel....szerencsére nekem csak az elején volt pár hétig.
2014. máj. 27. 09:07
3/4 Klua válasza:
Én most töltöttem be a 28 hetet, nekem nem is volt hányingerem és semmilyen tünetem, nekem is is a picur olyan eleven hogy ha reggel elkezdi akkor képes délig csinálni vagy épp fordítva :) nekem is lányom lesz :) boldog baba várást!
4/4 anonim válasza:
Én is 24 hetes vagyok,és nagyon sokat mozog a baby,3 hete mondták meg biztosra,hogy kislány nekem már dagad néha a lábam amit ha felpócolok akkor jó van haskeményedésem is ami nem jó érzés na meg az emésztésem nagyon lassú:(de attól szebb érzés h anyák leszünk nincsen !!! Boldog babavárást neketek is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!