32 hetes kismamák, hogy vagytok?
Akkor ezek szerint téged is megvisel valamelyest.
Majd június 3-án megyek 33. heti uh-ra. Én 5 kiló plusznál járok, de hozzá kell tennem, hogy 90 kilóval indítottam.
Első baba lesz, kisfiú, Botond. Nálatok?
Ti még dolgoztok?
Én kivehettem az éves szabadságomat, aztán néhány nap táppénzre el kell jönnöm és utána igényelhetem meg a TGYÁS-t.
Én tegnap töltöttem a 32. hetet, de már nekem is kezd kicsit terhes lenni... Most jól jött ez a kis lehűlés, legalább nem dagadnak annyira a lábaim, de máson sajnos nem javított. Álmos vagyok non-stop, pedig tudok aludni éjjel, csak a gyomrom ég lefekvés előtt, meg a bordáim fájnak a hátammal karöltve :D Étvágyam nekem is ingadozik, leginkább a gyümi menne, de azzal nem lakom jól :(
Nekünk is első baba, kislány, most van kb +9 kg rajtam, de 45 kg-val kezdtem úgyhogy elfér :)UH-n már voltam a 30. héten, akkor 1394 gr-ra becsülték, nem lesz nagy baba, de mi se vagyunk létra-alkatúak.
Dolgozni nem dolgozom, viszont felújítjuk a szobát, és van még két vizsgám, de annyi kedvem van tanulni mint hangyát szedegetni... mindegy, csak kihúzzuk valahogy :)
Bevallom őszintén, azt hittem, hogy csak én viselem nehezen ezt az édes terhet. Örülök, hogy sorstársakra akadtam. :-)
És annak is, hogy ma ilyen kellemesen hűvös idő van. Egyből több kedvem van a házimunkához. :-)
Különben kattog az agyam ezerrel, hogy mi mindent kell még elintézni a kis lurkó érkezéséig: babaholmik, hivatalos elintéznivalók (táppénz, TGYÁS), kórházi csomag. Leginkább ezzel kapcsolatban vagyok meglőve, mert nem sorakozik a szekrényemben se szoptatós melltartó, se szoptatós hálóing, de még egy épkézláb köntös sem. :-D
És igaz, hogy még jó pár hét hátravan, de tök úgy érzem, hogy szorít az idő.
Ti hogy vagytok ezzel?
Kedves 1-es válaszoló! Mi volt az ultrahangon?
Nekem is vizesedik a lábam, de csak estére és épp csak a bokacsontom körül. Az éjszakai nem-alvás és az átfordulás fáradalmai jobban kikészítenek. Ráadásul a kisfiam is egyre erősebbeket rúg. Apukája meg jókat röhög ilyenkor. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!