Hány hetes kismamák vagytok, mire vagytok kiírva? Hogy vagytok, reggeli rosszulét valami más panasz?
Figyelt kérdés
Én most 10 hetes vagyok,első baba.Nagyon örülünk neki,hogy hamar összejött.December 15.-re vagyok kiírva,ez lesz életem legszebb karácsonya ,már hármasban anyuka baba és apuka :)2014. máj. 16. 14:13
1/8 anonim válasza:
Szia! Èn ma töltöttem a 11.hetet, az első hetekben erős alhasi görcseim voltak ami a Magne B6 hatására enyhültek. Most 3 napja azért elöbukkan némi görcs és derék fájás gondolom az idő miatt. Jövőhéten megyek a 12.hetes genetikai uhra.
3/8 anonim válasza:
Ja bocsi màr értem (front van) 27 hetes vagyok augusztus elejére vagyok kiírva tünetek nincsennek nem is voltak.
4/8 anonim válasza:
Szia :) en 5+3 vagyok :) január 20 körülire mondtak a kicsiket :) elso babák lesz :) apa nagyon boldog akárcsak anya :) jovoheten megyünk ultrahangra, eddig semmi jelt nem veszek eszre a melle feszulesen kívül . Ja plusz a derék fahas néha néha, meg pisi sűrűn, meg néha a mensi gorcsok ;) gratulálok nektek kismamák es boldog baba varast :)
5/8 anonim válasza:
Én 15+2 hetes vagyok. Eleinte sem nagyon voltak tüneteim és még most sem érzem igazán kismamának magamat. Emiatt szoktam is izgulni hogy vajon minden rendben van-e a picivel. 22én megyek orvoshoz. Bár úgy tudom hogy akkor nincs uh de majd sztem megkérem az orvost hogy nézzük meg :) ja és nov. 5-re vagyok kiírva
6/8 anonim válasza:
21 hetes kismama vagyok. Október 2.-ára irtak ki.
Semmi reggeli rosszullét nincs, és nem is volt. :)
Nekem is első kisbaba. Nekünk 3 hónap próbálkozás után jött össze. :)
7/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, én is október 2.-án születtem :D .Nekünk is 1. baba, 3. hónapban jött össze. Mi épp ma töltöttük a 17. hetünket. Már nincs semmi tünetem,bár eleinte sokat hánytam :(. Mostanában kezdek érezni apró kis pukkanásokat néha a pocimban,de még nem vagyok benne biztos, h a baba jelez, csak fura, mert eddig ilyet soha sem éreztem. Október 19.-ére vagyunk kiírva, az egész család októberi lesz, apuci okt. 18.-án született, szülinapi baba lesz :)
Minden kismamának boldog babavárást!
8/8 Rea25 válasza:
sziasztok ! én 22 hetes vagyok most a front most nagyon megvisel ... fejfájás, gyengeség, fáradtság, émelygés .pedig már nem szokott lenni ..az elején nagyon beteg voltam a 15 hétig hánytam minden nap:( én szeptember 23 .-ra vagyok kiírva 2 .baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!