Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy a Gravida...

Maya715 kérdése:

Lehetséges, hogy a Gravida elmulasztja a reggeli rosszulléteket?

Figyelt kérdés
Vasárnap este kezdtem el szedni és már tegnap reggel sem volt émelygés,gyomorégésem sőt szinte egész nap alig 7hetes vagyok!
2014. máj. 13. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Mivel tartalmaz B12 vitamint, amit hányinger csillapítására is adnak, előfordulhat.
2014. máj. 13. 10:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyéntől függ, remélem neked így lesz. Nekem semmi nem segített, hiába szedtem magnéziumot pluszba a gravidán kívül. 15 hetes vagyok, és még mindig vannak rosszulléteim! Sok sikert és boldog babavárást! :)
2014. máj. 13. 10:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.2hétig alíg bírtam napközben bármit is csinálni most meg 2 napja csak nagyon enyhe fejfájás és álmosság van.Az a durva émekygés,hányinger elmúlt.Meg is ijedtem higy baj lehet de mivel nem görcsölök és nem vérzek így gondolom minden okè bent.
2014. máj. 13. 10:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Gravida fordítva hatott. Hánytam tőle mint a kutya, kavargott a gyomrom tőle,rosszul voltam amint bevettem rá 5 percre. Át is váltottam Elevitre.
2014. máj. 13. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Ja és ne aggódj annyira. A tünetek jönnek -mennek, az elmúlásuk nem egyenlő a bajjal! :) Boldog babavárást! :)
2014. máj. 13. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Bár én femibiont szedek,de határozottan jobban vagyok tőle. Az elsővel konkrétan az első 3 hónapot végig hánytam,még éjszaka is felébredtem a hányingerre,akkor Elevitet szedtem és a védőnő mondta,hogy talán attól van annyira hányingerem. Elkezdtem felet szedni és nem reggel,hanem este vettem be,így némelyest javult. Most iszonyatos szagundorral,szédüléssel,hányingerrel kezdődött,ahogy elkezdtem szedni a femibiont,mintha elvágták volna. Csak este vagyok kicsit rosszul,de akkor már úgyis elalvás előtt vagyok,így kibírható.
2014. máj. 13. 12:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez emberfüggő. Nekem néha segített néha nem, így úgy döntöttem, hogy inkább este szedem :)
2014. máj. 13. 14:25
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem is azt ajánlották,hogy este vegyem be mert akkor reggelre fejti ki hatását lehet ezért mondták hogy akkor rosszullét elmúlik.
2014. máj. 13. 15:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is segített, én csak azért szedtem:) Én főleg este émelyegtem, így mindig vacsora közben szedtem be.
2014. máj. 16. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!