Augusztus elejére váró kismamák hogy vagytok? Nektek is görcsölget a hasatok illetve fáj a derekatok? Lehet, hogy a tágulási folyamat indult be?
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 10:16
1/24 A kérdező kommentje:
Aug 4re vagyok kiírva. Ti?
2014. máj. 22. 10:18
2/24 anonim válasza:
Szia.En aug.16-ra vagyok kiirva,es a heten minden nap voltak 3-4alkalommal eros menstruacio szeru gorcseim...Nem tudom mi ez de nagyon remelem hogy semmilyen tagulasrol nincs szo...Amugy van meg valamilyen kellemetlen tuneted??
3/24 A kérdező kommentje:
Vesemedence gyulladasom volt ez miatt műtöttek, be vagyok csövezve, szülés után veszik ki. Ennek viselem a hátrànyait.
2014. máj. 22. 12:55
4/24 anonim válasza:
Sziasztok! Mi aug. 5-re várjuk a kislányunkat, de nálam pont pár hete múlt el a derékfájás, hetek óta nincsen, és görcseim sincsenek. Ami viszont van, az az állandó gyomorégés. Kérdező, annak neked tutira császár lesz, vagy ilyen műtét után is lehet természetes úton szülni?
5/24 anonim válasza:
Mi augusztus 8-ra várjuk a fiunkat. És én is egyre többet görcsölgetek és most jött ki nálam is a gyomor égés néha nagyon durva jön fel a sav a számba, azt mondják hajas baba lesz.:)
6/24 anonim válasza:
Mi aug.12-re várjuk a kisfiúnkat.Hetek óta durván keményedek,marokszámra eszem a magnéziumot.A savam is eléggé meggyötör.Nem könnyű egy 2 éves izgő-mozgó leányzó mellett!:)))))))))
7/24 A kérdező kommentje:
Azt mondták lehet sima szülès nem muszáj császár. A babától függ majd, de már be van fordulva, remélem igy is marad. Savam nekem is nagyon sok van.
2014. máj. 22. 18:12
8/24 anonim válasza:
Sziasztok! Én augusztus 3-ra vagyok kiírva, és semmi görcsölgetésem nincs. Csak nekem is a sav.. Olyan mintha még csak a 10. hétben lennék :D
9/24 anonim válasza:
Szia Mindenki!
Én aug10-re várom a kislányomat..!
Én brutálisan görcsölök (mondjuk a 7. Hét óta), keményedek is....ja és ma reggel óta a torkomban a savam..!
10/24 A kérdező kommentje:
Van aki a Mávba fog szülni?
2014. máj. 22. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!