Utòlsò idős kismamák, ti is érzékenyebbek vagytok?
Nemsokára kezdem a 35. hetet.
Észrevettem, hogy mostanában zavar minden ha mondhatom így. Zavar az, hogy nem tudok mit csinálni egész nap, nem érzem jól magam, mert nincs senki akivel kimozdulhatok, beszélgethetek. Sajnos a párom is messze van tőlem, mert a munkája külföldre hívta pár hétre, a hiánya is nagyon rossz. Ezen kívül sok minden bánt, szomorú vagyok. Nincs egyáltalán jó kedvem, nem nagyon vidít fel semmi sem :(
34 hkm
Ne is mondd,én meg azon idegeskedek,hogy beindul a szülés.
Program.császáros leszek,megcsinálják hirtelen is,de jobb lett volna a 38.hét végén "túlesni" rajta és nem azon idegelni magam,hogy mi lesz,ha beindul,kinek szólok stb. (a kórház 1,5 óra,sokszor nincs,aki bevigyen,mégsem fektettek be,max mentőt hívok,ha úgy van)
Minden eredményem rendben lényegében,bár a fehérje sok a vizeletben,(+++) és vizesedek kicsit,de ez még nem toxémia.Emiatt már nem is aggódok,nem foglalkoznak vele,csak nem olyan nagy a baj...
A hangulatom aránylag jó,mint írtam,a "rettegés" kivételével,ami néha elkap.Aludni már jól alszok,végre elmúlt a gyomorégés is.Zoknit én is nehezen veszek,de ez már fel sem tűnik :-)
Kitartás Nektek,egyszer csak vége lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!