35 hetes kismamák hogy érzitek magatok?
Én elég furcsán. Lehet az idő, vagy más?
Ma elkezdett folyni a mellem, kemény a hasam, és a babát elég lent érzem.Aludni, enni nem tudok. Néha menszi szerű érzésem van, de lehet ezt már csak beképzelem.
Más is van így?
Szia! Én is 35 hetes vagyok. Elég gyakran keményedik a hasam, a baba sokat mocorog, és jó nagyokat tud :)
Enni sajnos rendesen tudok, talán túl sokat is, jó az étvágyam. Alvás: amikor alszom jó, csak elég sokszor ki kell mennem éjjel pisilni. Előtej nálam nem jelentkezett még.
Éppen ma voltam nst-n :) Jó volt látni, ahogy lerúgta a gumiszalagot a hasamról :)
Én szombaton kezdtem a 35. hetet. Lent nagyon nyom a baba,néha teljesen feszít. Az előtejem az már vagy egy hónapja szivárog. 31 hetes korom óta NST-re járok, mert öregszik a lepényem, már egy hete hármas fokozatban van. De az orvosom azt mondja minden rendben van(szívhang, áramlás).
Ma azt mondta hamarosan a végéhez érünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!