Főleg a végét járó kismamák! Ti raktok valamit alvás közben magatok alá, h. ha elmegy a magzatvíz, akkor ne a matracotok legyen vizes? És ha igen mikortól?
Szia!
Igen, gumi lepedőt raktam múlt héten az lepedő alá..
Az első gyerek születése előtt fel sem merült bennem, hogy az ágyban folyik el a magzatvíz és valamit tegyek oda hogy ne legyen vizes a matrac, de ott folyt el, mire kijöttünk a kórházból teljesen megszáradt.
21 hónapos kisfiú anyukája és 37 hetes kismama
Nem raktam semmit, eszembe sem jutott. Elso gyerek szuletese ugy kezdodott, hogy kemenyedesre ebredtem, azt hittem, hogy pisilni kell (olyankor mindig erosen kemenyedett a hasam, gondolom a tele holyag irritalta a mehemet). Kezdtem lekecmeregni az agyrol es folyni kezdett a viz.
Nem volt veszes (a nagy resze a szonyegre ment miutan felalltam, huztam a csikot a furdoszobaig). Kulfoldon szultem, ez ejszaka volt, masnap keso delutan mar otthon voltunk a babaval, de addigra mar szaraz volt a matrac es foltos sem volt.
Nekem olyan mennyiségű magzatvizem folyt el a kórházban (túlhordás miatt bent voltam), hogy ha az otthon folyik el, akkor aztán védekezhettem volna bármivel is, nem használt volna. Konkrétan azon nevetgéltek a szülésznők, hogy gumicsizmát adnak rám, mert az egész kórházi szobát elárasztottam. :)
Amúgy meg gumilepedő, törölköző az ágyikóba, hátha megvéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!