18 hetes kismamák hogy érzitek magatok? Nektek lassan telik az idő a következő ultra hangig? Fáj valamitek hogy viselitek ezt az időt?
szia,
én is úgy érzem hogy nagyon lassan telik az idő, de tudom hogy majd utólag visszatekintve meg hogy elrohant :) ez ilyen! Nekem egyelőre semmi problémám ezzel a szeszélyes időjárással, nagyon jól vagyunk a picurkám is mocorog reggel is napközben és este is :D
Én pénteken megyek UH-ra, de már kb 3 hete számolom vissza a napokat.Ha az meg lesz akkor megint lesz vmilyen időpont amit nagyon fogok várni, pl. hogy mikor fog már látszodni ahogy kezével lábával rugdossa a pocakom.
És pont ezek miatt az apró dolgok miatt kell kiélvezni a terhességet, és nem sürgetni, ami nekem is nehezen megy :)
További kellemes babavárást :D
Sziasztok! 18+5 hetes vagyok, holnap megyek a kórházba genetikai ultrahangra. Szombatra bejelentkeztem 4D-re Debrecenbe, egy nagyon profi nőhöz. Nem feltétlenül a mozi miatt, hanem azért, mert nem nagyon bízom a 2 perces kórházi futószalag ellenőrzésben. Én szuperül vagyok, kutya bajom, csak a hasamat találom egy kicsit nagynak (3 kilót híztam). Nagyon kidülled. Azon gondolkodom milyen lesz ez a 9. hónapra! Rémisztő! A mocorgást én alig érzem, nagyon oda kell rá figyelnem, hogy észrevegyem. Nem fáj semmim, ezt az időt nagyon szeretem. Ja, egyedül a gyomorégés az, ami nagyon kellemetlen már az elejétől fogva.
A fejfájás ellen nekem egy kis kóla segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!