Nem fogyaszthatok majorannat? Hat megorulok, most ettem meg ket tanyer bablevest es tettem bele majorannat is.13hkm.
Hogy az ördög vinné el ezt a mocskos netet és azokat az embereket akik össze vissza irkálnak mindent. Azokról a bamba emberekről már nem is beszélve, akik az internetnek hisznek és bevesznek mindent. Már bocsánat kedves kérdező, de erre már nem tudok mit mondani.
Ennyire bugyuta és hülye embereket... komolyan. Internetnek hinni. Nevetséges. Higgyetek akkor neki. Hajrá. Legalább kimaradtok minden jóból a babával együtt.
A neten már többször találtam olyat, hogy egy cikk egy ételt kifejezetten ajánlott kismamáknak, míg a másik cikk (akár ugyanazon az oldalon) tiltotta ugyanazt az ételt:)
Ha egy kis majoranna vagy fahéj van az ételben, az nem gond. Egyél ami jól esik, persze a nem egészséges ételeket (chips, cukros üditők, csoki) csak mértékkel. A tiltólista pedig tényleg csak a nyers és füstölt húsok, lágy sajtok, lágy tojás, ahogy azt már előttem is írták...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!