Fogyaszthatok várandósan csalán teát?
szia
én ittam végig, azért hogy ne vizesedjek. két naponta egy bögrével. és soha nem volt semmi vizesedésem, sztem ennek köszönhetően. Mellette igyál bőven folyadékot és nem lesz semmi gond. Az a baj hogy a védőnök nme sok mindent ajánlanak, ami természetes és ez igaz az orvosokra is. Tiszteleta kivételnek. Nem kell minden szavukat elhinni, és utána kell járnod magad a dolgoknak.
Kellemes babavárást!
3 hónapos baba anyukája
Tisztítás miatt nem szabad rendszeresen. Méregtelenítésnek ugye az a lényege, hogy a szövetek között felgyülemlett méreganyagokat a keringésbe juttatja a vesén keresztül eltávolítsuk a szervezetünkből. Ha terhes vagy , akkor ez úgy működik, hogy a baba szervezetébe is átjutnak ezek a bizonyos méreganyagok, ami nem jó neki, de ez gondolom már tiszta sor.
Szülés után vagy ha szoptatsz, akkor szoptatás abbahagyása után tudsz sajnos legközelebb méregteleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!