Vizesedére biztos, hogy lehet csalán teát inni?
Nyugodtan ihatod, de ha nem akarod az ejszakad a wc-n tolteni inkabb delelott idd meg. Nekem segitett. Mar nem vizesedek annyira es a nagydolog is konnyebben megy...pedig eddig eleg sok gondom volt vele.
34 hetes pocakos
Hát igen! Nekem is mondták azt is hogy lehet meg azt is hogy nem! Akkor most ihatom vagy nem? Majd megkérdezem a védőnőt is.
Köszönöm a válaszokat!
B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!
35 hetes pocis
Óvatosan a csalánteával!
Max.: 2 pohárral egy nap alatt, és 2 hét után szünet.
Várandósság ideje alatt én nem innám.
Én ugyanígy kétségek között voltam mint te, nem tudtam kinek van igaza, mert mindenki mondott mindent! Ezért megkérdeztem a védőnőmet, ő azt mondta, hogy nyugodtan lehet inni csalánteát, persze mértékkel! Ne literszámra, hanem napi 1 max. 2 csészével! Viszont a zöld teát kifejezetten tiltotta, mert méregtelenítő hatása is van, és a mérgek bekerülnek a véráramba és így eljutnak a babához is!
36 hetes kismama
Én is ugyanezt hallottam a zöldteáról és ezért az meg sem fordult a fejembe, de itt olvastam, hogy a csalánteát lehet inni, mert az nem méregtelenítő, hanem csak segíti az emésztést. Még csak egy csészével ittam. Ma megyek a védőnőhöz és mindenképpen megkérdezem tőle.
Boldog baba várást!
Azóta voltam a védőnőnél és nem ihatom a csalánteát, helyette homeopátiás bogyót kellene szednem, de nem kaptam egyik gyógyszertárban sem. Az egyikben holnapra igértek. :((
34 hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!