Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vizesedére biztos, hogy lehet...

Vizesedére biztos, hogy lehet csalán teát inni?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy méregtelenítő hatású vagy csak segíti az emésztést.:(( Eléggé vizesedig a kezem és a lábam, és azt hallottam, hogy csalán teát lehet inni rá.
2008. dec. 28. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan ihatod, de ha nem akarod az ejszakad a wc-n tolteni inkabb delelott idd meg. Nekem segitett. Mar nem vizesedek annyira es a nagydolog is konnyebben megy...pedig eddig eleg sok gondom volt vele.

34 hetes pocakos

2008. dec. 28. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem a doki,azt mondta h csalánteát nem lehet,a vízhajtó hatása miatt...
2008. dec. 28. 20:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát igen! Nekem is mondták azt is hogy lehet meg azt is hogy nem! Akkor most ihatom vagy nem? Majd megkérdezem a védőnőt is.

Köszönöm a válaszokat!

B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!

35 hetes pocis

2008. dec. 28. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Óvatosan a csalánteával!

Max.: 2 pohárral egy nap alatt, és 2 hét után szünet.

Várandósság ideje alatt én nem innám.

2008. dec. 28. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A héten voltam a dokinál, nekem is a bokám vizesedett be rendesen. Egy héten egyszer-kétszer ebédre vagy esténként egyél zellert párolva (vízhajtó hatása van), illetve a napi folyadékfogyasztásodból egy liter lehet zöldtea (szintén vízhajtó), de igyál annyit folyadékot amennyi jól esik 1,5-2 liter között. Remélem, az ő javaslata beválik neked is, engem három nap alatt rendbetett. Ja és kerülni kel a sós vagy cukros ételeket, italokat és pócold fel a lábad és a lábfejedet tornáztasd, illetve néha mérd a vérnyomásod és ha magas, akkor szólj a dokidnak.
2008. dec. 29. 00:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyanígy kétségek között voltam mint te, nem tudtam kinek van igaza, mert mindenki mondott mindent! Ezért megkérdeztem a védőnőmet, ő azt mondta, hogy nyugodtan lehet inni csalánteát, persze mértékkel! Ne literszámra, hanem napi 1 max. 2 csészével! Viszont a zöld teát kifejezetten tiltotta, mert méregtelenítő hatása is van, és a mérgek bekerülnek a véráramba és így eljutnak a babához is!

36 hetes kismama

2008. dec. 29. 00:39
 7/8 A kérdező kommentje:

Én is ugyanezt hallottam a zöldteáról és ezért az meg sem fordult a fejembe, de itt olvastam, hogy a csalánteát lehet inni, mert az nem méregtelenítő, hanem csak segíti az emésztést. Még csak egy csészével ittam. Ma megyek a védőnőhöz és mindenképpen megkérdezem tőle.

Boldog baba várást!

2008. dec. 29. 11:00
 8/8 A kérdező kommentje:

Azóta voltam a védőnőnél és nem ihatom a csalánteát, helyette homeopátiás bogyót kellene szednem, de nem kaptam egyik gyógyszertárban sem. Az egyikben holnapra igértek. :((

34 hetes pocis

2009. jan. 2. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!