Lenmagolajat fogyaszthatok terhesség alatt?
Nekem egy doki tanácsolta, viszont interneten találtam olyat is, hogy terhesség alatt nem fogyasztható, de nem volt semmi indoklás.
A dokit nem tudom megkérdezni. Vélemények?
Én lenmagot ettem az omega3 tartalma miatt, minden nap kb.egy kanállal, és végig a terhesség alatt.
Mit olvastál, miért nem fogyasztható terheseknek?
Nincs indoklás, csak annyi, hogy terhesség alatt nem ajánlott. Ezért is kérdeztem rá. Viszont ez az egyetlen oldal, ahol ezt találtam.
"Terhesség és szoptatás
A lenmag vagy a lenmagolaj használata terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott. "
Ezek szerint nálatok minden okés volt? Én is szedem már pár hete, csak most utánanéztem. Lehet, hogy nem kellett volna. De azt tudom, hogy a dokinő, aki ezt ajánlotta ő is szedte mindkét terhessége alatt. Az omega3 zsírsavak miatt.
Lehet, hogy igaza van a másik válaszadónak, hogy őszinte legyek és nem néztem utána és nem kérdeztem senkitől. Hasmenésem nem volt.
A magzatvíz sajnos magzatszurkos volt, de én annak tudom be, hogy több napig vajúdtam, a köldökzsinór mindenhova rátekeredett a picire emiatt a szívverése is vészesen lecsökkent a szülés vége felé, császár lett a vége.
Valszeg nyelt a vízből is, de semmi baja nem lett(bár lehetne azt mondják)
Remélem nem hangzott rémtörténetnek, egy egyszerű lenmagból indultunk ki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!