Ez az egyik percről a másikra előtörő rossz közérzet már kikészít. Van ellene valami megoldás? 26hkm
Figyelt kérdés
Lehet velem van baj, de legtöbbször akkor jön elő mikor megmozdul a babám... De egyébként is gyakori... :( Már teljesen kiakadok tőle... :(
Valaki tapasztal hasonlót?
26 hetes kismama
2012. júl. 31. 18:26
1/3 kruse válasza:
Ez a terhességgel együtt jár. Én pszichopata voltam az első 3 hónapban meg az utolsóban. Szó szerint. Amint megszületik a babád utána minden megváltozik, addig meg türelem.
2/3 anonim válasza:
Én meg annyira érzékeny lettem a terhességtől, hogy minden miatt sírnék. Ha jó akkor azért, ha nem akkor azért :) Engen ez készít ki :/
3/3 A kérdező kommentje:
Hát már legszívesebben falra másznék néha... Meg azt is észrevettem, hogy olyan dolgokat tudok összekombinálni, hogy a körülöttem lévők kiakadnak... Mindenki ellenem akar rosszat tenni.. de ha egyszer ezt érzem.. :D :\
Ja amúgy a sírással én is így vagyok. A párom már leginkább velem sírna mikor szex után elbőgöm magam, de egyikünk sem tudja miért..
Hát ez van.. Türelmes leszek! :D
2012. aug. 1. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!