Mi erre a megoldás?
Figyelt kérdés
A barátom vidéken él és ott is dolgozik, én viszont Pesten lakom. De szeretne Pestre költözni és itt elhelyezkedni. Ha találna munkát Pesten, már aznap, ahogy munkába áll, mehetne munkásszállóra vagy először kell foglalni helyet? Vagy hogy működik ez a munkásszállóknál? Kisbabánk lesz, és muszáj Pesten dolgoznia ahhoz, hogy itt is lakhasson.2012. máj. 20. 15:54
1/4 anonim válasza:
Hát, hogy most hogy van nem tudom, de én laktam nővér és pedagógusszállón jó régen. Ott előre kellett jelentkezni, és vinni a munkáltatói igazolást, ill. hogy alkalmazni fognak.
Nem tudnátok ketten egy olcsóbb albérletet fizetni? Mika terveitek a későbbiekben? (Bocs, nem akarok tolakodó lenni, ha van kedved válaszolsz.)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Szeretnénk albérletbe menni, csak nem keres annyit a párom, hogy albérletet is fizessen, akkor együnk is meg még a babát is ellátni. Nekem meg már nincs jövedelmem, nem tudnék besegíteni neki. Ezért kell egy jobban fizető munkahely Pesten, amiből aztán tudnunk építkezni.
2012. máj. 20. 16:28
3/4 anonim válasza:
Építkezni???? Nem értem, albira nincs pénz, de építkezni akartok? Ne csináljátok, ez így nem fog menni. Az építkezés horribilis összeg, jelen pillanatban olcsóbbak az ingatlanárak, tehát venni érdemesebb, mint építeni. Amúgy meg ha albérletre nem futja, akkor kizárt, hogy építkezni tudjatok.
Bocsánat, nem okoskodni akarok, meg semmi közöm hozzá, de ezt azért gondoljátok át még egyszer szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
Bocsi utolsó válaszoló, lehet, hogy én írtam félreérthetően, de nem olyan értelemben írtam az építkezést, hogy házat akarunk építeni, hanem a jövőre, vagyis akkor használhatnám az építkezés helyett a megalapozás szót is :)!
2012. máj. 20. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!