Éjszaka be görcsöl a vádli, van rá jó megoldás?
Figyelt kérdés
Csak annak írnám aki esetleg nem tudja. Mert én is csak nem rég hallottam ezt a jó módszert rá. Valamejik éjszaka ugy összehuzta a görcs, hogy utána napokig sántikáltam. Erre mondja a barátnőm, hogyha érzem, hogy huzza a görcs pattanjak fel az ágybol és álljak a talpamra. És tényleg rögtön el mult. Nekem sosem huzta a görcs ennyire a lábam mint a terhesség alatt. 31 hetes kismami.2012. jan. 17. 18:19
1/8 anonim válasza:
Ez már régi trükk,valóban hatásos.
2/8 anonim válasza:
Ezt még nem hallottam, de azt igen, hogy ugye próbáljuk meg mindjárt kinyújtani, és a lábfejet visszafeszíteni.
De az nem jó, ha rendszeresen görcsöl a lábad. Magnézium pótlást nem tudod valahogy megoldani,
3/8 anonim válasza:
Oké köszi,én visszafeszítem akkor a lábfejemet. Szedek magnéziumot is rá,mert többször mozog az ideg a lábamban.
4/8 A kérdező kommentje:
3-szor 1 magnerotot szedek. De így is huzta a görcs a vádlim. Hiába feszitettem én visszafelé a lábfejem, semmit nem ért. Futott végig a lábamszárán a huzás. annyira fájt, hogy visitani tudtam volna. De mikor rá álltam azonnal elmult, tényleg nagyon jó ötlet.
Remélem segitettem valakinek.
2012. jan. 17. 18:45
5/8 anonim válasza:
A magneB6 is jó, vagy a sima B6 vitamin is jó görcsökre
6/8 anonim válasza:
Magne-B6 és Ca. Az orvosom mondta, nagyon bevált együtt.
7/8 gabszem válasza:
az ágyból kipattanós, felállós módszer segített nekem is. szedtem magnéziumot, kalciumot is, de azok nem segítettek. nekem kb. félidőben elmúltak a hajnali vádligörcsök.
8/8 anonim válasza:
Előző terhességemnél mikor begörcsölt mondta a védőnő,hogy szedjek magnéziumot,utána nem görcsölt be egyszer sem! Mostani terhességemnél már eleve szedtem,így elkerültem a görcsöt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!