Gyulladt fogínyre van valami megoldás, tippetek?
Nincs fogköved? Ha van, akkor szedesd le. Érzéstelenítés nélkül, ultrahanggal leszedik, az gondolom, nem árt a babának. Nekem csupán ennyi megoldotta a problémám, egy héten belül lehúzódott a gyulladás, és azóta nincs.
Természetes gyulladáscsökkentőnek pedig a legjobb a szegfűszeg, egyszerűen rágcsálj el minden nap néhány szemet. De egyszerre csak egyet, mert nagyon erős íze van. Szintén saját tapasztalat: a második után szinte lezsibbadt az ínyem :D
Én Meridol fogkrémmel kezdtem de nem vált be, most Paradontax-al mosom 1 hete. Sokat javult.Nekem olyan szintem érzékeny volt, hogy ha kicsit véletlen megnyomtam a szám, egyből elkezdett vérezni az ínyem. Éjszaka ha álmomban összeszorítottam a fogam ki kellett mennem öblögetni mert már attól is bevérzett. 1 hét alatt ez mind megszűnt, fogmosáskor még vérzik de már csak enyhén. Jah, és naponta öblögetek kamillateával. :)
Boldog babavárást:)
30Hkm
Sós víz!
Egy pohárnyi meleg vízben keverj el 1 teáskanálnyi konyhasót, majd öblögess vele, legalább 30mp-ig.
Annyiszor ismételheted amennyiszer szeretnéd, csak ne nyeld le a sós vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!