Reggeltől-estig tartó hányingerre van valami jó megoldás?
Nekem egy kicsit enyhített a gyömbér (csak a canada dry). Nem lett számottevően jobb, de enyhült, már fel tudtam kelni, és el tudtam menni dolgozni.
Előtte ki se tudtam lépni, mert a budin töltöttem az időm:(
MOndjuk így is brutál volt, mert a hányinger megmaradt, csak már nem kínzott annyira borzasztóan.
Én is 9 hetes vagyok és a tegnap még erősödött a hányingerem!
Most éjjel van és arra ébredtem,h mindjárt hányok,de nem jött csak kínoz.
Ilyenkor elkezdek kortyolgatni valamit és falok néhány falatot attól jobb lesz.
9.héten tetőzik a Hcg szint, azután a 10.héttől csökken.
De nem mindenkinél.Nálam az előző terhességemnél is így volt.
Nézd ezen a linken van egy grafikon amin látni lehet h a 9.hét utolsó napjaiban tetőzik a Hcg. Azután csökken.
Pontosan mikor volt az utolsó menszid?
Első vagyok, egyetértek az utolsóval, tényleg jobb lett volna tea formájában, de nekem az égvilágon semmit nem használt:(
Még a Kinley gyömbér se, kizárólag a canada dry.:(
Nekem két hét gyömbér után attól is égni kezdett a gyomrom. :o(
A kóla valamivel jobb volt, és más szénsavas üdítő is.
Hosszabb távon a Lidliben kapható Saguaro citromos szénsavas víz volt a legjobb. Hűtve. (Ebben cukor van, és nincs mesterséges édesítő!)
Kedves 79%, neked teljesen igazad van, nyilvánvalóan jobban tudod, így ismeretlenül, hogy mi enyhítette az ÉN hányingeremet. Bocsáss meg, hogy meg mertem kérdőjelezni a tájékozottságodat.
Hát ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!