Kék színű babszobához milyen szín illik még?
Figyelt kérdés
Igazából kék csíkos szobát akarunk. De nem tudom milyen szín illene még hozzá..szerintetek? Nem a zegés zszoba lenne csíkos csak 1 vagy max 2 fal..a többi kék lenne2012. júl. 31. 14:46
1/13 anonim válasza:
Kék-fehér, kék-sárga vagy sötétebb-világosabb kék. 1 csíkos fal szerintem elég lenne.
2/13 anonim válasza:
Szerintem a drapp és a barna is jól megy a kékhez, persze ez a kék árnyalatától is függ.
3/13 anonim válasza:
Bézs, sárga, vajszín, fehér, vagy a kéknek egy más árnyalata..
4/13 anonim válasza:
Mármint úgy szeretnéd, hogy 2 fal csíkos a többi meg kék? Talán a sárga és ha az egész pasztell szín akkor nem lesz rikító.
6/13 anonim válasza:
Egy rózsaszín szoba mellé, hátha ikrek lesznek! :-)
Amúgy vaníliasárgára szavazok, hogy egy kicsit melegebbé tegye a rideg kéket!
7/13 A kérdező kommentje:
2012. júl. 31. 15:09
8/13 A kérdező kommentje:
Igen,úgy szeretném hogy mondjuk 3 fal simán kék..1 pedig csíkos. Láttam olyat ami zöld-kék-fehér csíkos. CSak nem tudom hogy a zöld mennyire passzolna...attól félek egy kicsit.
Még a citromsárgán gondolkodok.
Amit kitettem szerintetek milyen? nagyon sötét nagyon kék lenne? Kisfiam lesz!
2012. júl. 31. 15:11
9/13 anonim válasza:
Láttam már ezt a képet, nagyon szép! Én esetleg egy bézs színű csíkot tennék még, mást nem. De a képen lévő szoba is teljesen jó, szerintem nem sötét.
10/13 A kérdező kommentje:
És melyik szín helyett tennétek bele más csíkot? mondjuk a bézst?mert 3 színnél többet nem akarunk
2012. júl. 31. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!