Milyen szín illik egy piros nadrághoz?
Figyelt kérdés
a kétéves kisfiamnak akarok hozzá venni felsőt, sapit és kabátot is2010. dec. 9. 10:06
1/9 anonim válasza:
Pl. a fekete. Tudom ez nem babás szín, és sem kedvelem. De ha van a feketén piros, sárga, vagy narancs minta, akkor nem vészes.
2/9 anonim válasza:
fehér,
sárga,
barna
keki
bézs
inkább pasztel mint erős szin szerintem.
4/9 anonim válasza:
fehér, okkersárga, barna, szürke, fekete,
végül is mindegy, csak zöld, kék meg lila ne legyen
5/9 anonim válasza:
Én egy fehér inget, zöld mrllényt adnék rá, akkor olyan manós lenne;)
7/9 anonim válasza:
Vajszínű, tengerészkék, sötétzöld, napsárga. Szerintem nagyon szép lenne vajszínű pólóval és tengerészkék kardigánnal vagy mellénnyel. Ezek olyan klasszikus színek. De persze ha igazán oda akarsz a harmóniára figyelni, akkor a szeme és a bőre színét is figyelembe veheted. :) Ha kék szemű, akkor amit ajánlotta,csini lenne rajta. Ha barna szemű, akkor jöhet a sárga, bézs,zöld.Biztos csini lesz! :)
8/9 anonim válasza:
Ja és a barna szemhez természetesen a keki. Az a piroshoz is remek!
9/9 anonim válasza:
Utolsó-utolsó előtti vagyok, kifelejtettem, hogy a kabát vagy sötétkék vagy keki lehetne. Sapiban nem tudom, egyszínűt akarsz vagy mintásat. De azoknak a színeknek a keveréke jó, amilyen ruhákat adsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!