Lehet köze hozzá? (többi lent)
Figyelt kérdés
26 hetes kismama vagyok és tegnap délután együtt voltunk a párommal. Rá másfél-két órára elindult az előtejem, nem kevés mennyiségben. Lehet köze a kettőnek egymáshoz? Ilyet még nem tapasztaltam, valakinek hasonló "élmény"? Ja és még valami... Mióta terhes vagyok úgy vedelem a tejet, mint ló a vizet. Előtte nem nagyon szerettem. Lehet ez baj később? Nem befolyásolja a szülés után a tejem mennyiségét ugye?
Köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 31. 19:28
1/1 anonim válasza:
Az előtejre a hormonok vannak befolyással! A mostani tejfogyasztás, és az előtej megléte, nincs összefüggésben a szülés utáni tejjel! Viszont szülés után csökkentsd le a tej mennyiségét, amit megiszol, mert allergiát válthat ki a babánál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!