13 hetes terhes vagyok. Ma voltam UH-on és a doki azt mondta, hogy kevés a magzatvízem, én pedig láttam, hogy a babának nagyon kevés a helye. Mit lehet tenni?
Két hét múlva kell visszamennem, de addigra pont belehalok. Azt mondta a doki most nincs baj, de lehet...
Félek, hogy baj lesz belőle!
Kedves 20:50-es!
Köszönöm! Nálad mi volt a probléma?
Istenem, mennyi ősbunkó jelent meg mostanában itt, ahol pont nem kéne... :(
Kedves kérdező! Tudom, miről beszélsz, nekem nagyon kevés magzatvizem volt, mert beteg volt a babám. Azért rendelt 2 hét múlvára vissza, mert akkor kezdi el átvenni a vese a magzatvízcirkuláló szerepet. Addig magától termelődik. Nekem azért nem volt vizem, és nem volt helye a lányomnak és volt kényszerpózban, mert nem volt veséje. :(
De valóban lehet arról is szó, hogy épp megitták a törpéid a vizet és épp termelődött. Pozitívan kell hozzáállni, máshogy nem megy.
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!
Jaj szegény! 3 hónapja kórházban... Biztos megvan a miértje, hogy miért kell ilyen sokat kórházban lenni, de ez borzalmas lehet. Én 4 napot voltam, de már nem bírtam elviselni.
Remélem nem lesz baj, inkább iszok mint állat. Kórházba semmiképp nem szeretnék kerülni.
És, hogy nem volt veséje, mit jelent? Megszületett azért?
Nálam se tudtak egyszerre a két babáról képet csinálni. És valóban állandó mozgásban vannak. Amikor UH-ozott a doki, akkor is folyamatosan mocorogtak. Kaptam két képet, ahol a nagyobbik baba teljesen el volt nyujtózva és egy csomó helye van, a másik képen a kisebb össze van görnyedve, és az arca teljesen a mellkasához van "szorítva". De mondta férjem, hogy ez nem jó kép, mert ő végig nézte a monitort és semmi különbség nincs a két baba között. Annyit mondott, hogy kevesebb tere van. Papír szerint is 2 mm a különbség a két baba között.
Az egyik 62 mm, a másik 60 mm.
Eddig is két hetente kellett mennem, nem újdonság. Pláne, hogy most jön az AFP vizsgálat meg miegymás. A doki mondta, hogy ne lepődjek meg, de biztos magas érték lesz... Hát, most mondjam azt, hogy én már nem lepődök meg semmin?
Ne legyen baj, de mi lehet a legrosszab ami történhet? Gondolom, ha nagy baj lenne, a doki mondta volna, hogy készüljek úgy, hogy esetleg megint kórház, nem?
Gondolom 2 hetet nem váratna, ha a babának is annyira rossz lenne. Vagy nem tudom...
De annyi rossz ért már tényleg, hogy nem bírnám ki ha megint kórházba kéne mennem, pláne hónapokig. Főleg, hogy le sem tojtak bent. A 3 nap alatt csak viziten néztek rám, akkor is max. 3 mp.-re. Nem érdekelt senkit mi van velem... Na mindegy.
Igen, pontosan ezt mondták, hogy két baba miatt lesz magasabb. Ezen nem is aggódom annyira.
Én is úgy gondolom nem várnának ennyit, ha baj lenne, viszont ilyenkor az ember két hétig letargiában van, hogy úristen mi lesz. Nem is igy mondta, hogy "két hét múlva", hanem, hogy " egy jó két hét múlva"...
De azért megnyugtathatott volna, hogy lehet, hogy azért volt kevés magzatvíz, mert nem iszok eleget, épp cserélődött.... stb. Jó, persze, ezt a doki sem tudhatja ránézésből. De jobban örültem volna, ha ő mondja, mintha netről kellene utánanéznem.
Szernecsére érezni, nem érzem, hogy baj lenne. Gondolom annak csak lennének jelei. Jó, fájdogál alul a hasam, de az lehet attól is mert nőnek a babák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!