Milyen terhesvitamint ajánlanátok? Mi most a népszerű?
Figyelt kérdés
Nem a legdrágább érdekelne.
Anno Elevitet szedtem, de az már 5éve volt.
2014. máj. 16. 13:38
11/14 anonim válasza:
Hipp Natal vitaminital. nem olyan "agresszív" terhesvitamin, mint a többi tabletta formájú, de mivel most úgyis sok zöldség, gyümölcs elérhető, én ezt iszom, mert igyekszem kiegyensúlyozottan táplálkozni és ezért úgy gondolom, hogy kiegészítésnek a Hipp Natal épp elég. (Külön szedek magnéziumot, ha úgy érzem, hogy kell, pl. egy séta után, meg kalciumot, mert ez nincs benne, mást nem)
12/14 anonim válasza:
Épp ma hasonlítottam össze összetétel és ár alapján pár terhesvitamint, csináltam egy táblát, ide feltöltöttem neked:
Én egyébként a 13. hétben vagyok és most akarok váltani, ezért néztem utána, és ez alapján a Gravida mellett döntöttem.
Viszont eddig egyértelmű volt hogy Femibion 800, mert tudomásom szerint csak abban van metafolin, ami aktív folsav, tehát a szervezetnek már nem kell átalakítania - erre pedig a magyar nők majdnem fele nem képes (mármint foláttá alakítani a folsavat), akkor meg szinte fölösleges szedni.
13/14 anonim válasza:
Kezdetben Elevitet szedtem, majd áttértem az orvosom ajánlására a Pharmaton Matruelle vitaminra, mert abban van omega3 zsírsav is, ami a terhesség későbbi szakaszában kell. Ugyanezt tudja a Femibion is, úgyhogy vagy Matruelle vagy Femibion. Femibion800 az első 12 hétben, majd Femibion400 később. Matruellenél ugyanaz végig.
14/14 anonim válasza:
Itt kb a Femibion és Matruelle tapasztalatok vannak leírva:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!