Ma teszteltem pozitívat,kb 5 hetes lehetek! Ki milyen vitamint szedett? Eurovit kismamáknak vitaminról van valakinek tapasztalata? Elég jó árban van...
2014. márc. 29. 17:14
1/10 anonim válasza:
Szia
Ez a Ladeevitet ajánlom.
2014. márc. 29. 17:50
2/10 anonim válasza:
*én
2014. márc. 29. 17:50
3/10 anonim válasza:
Nagyon jó árban van az Eurovit és jókat is írnak róla a neten, én is azt néztem ki magamnak, viszont sehol nem lehet kapni, egész Fehérvárt végigjártam érte, de sehol sincs. Úgyhogy én végül Gravidát vettem, ez sem volt olyan drága. Ha evés után veszem be, akkor hányingerem sincs tőle. Szerintem teljesen mindegy milyet szedsz, nagyjából ugyanaz van mindegyikben. Annyi még, hogy kb a 12 hétig jó ha mindennap szeded, utána elég 2 naponta is.
De megkérdezheted majd a dokit is, hogy mit javasol.
Jó babavárást! :))
2014. márc. 29. 17:54
4/10 anonim válasza:
Én Femibion párti vagyok, igaz, kicsit drágább, mint a többi, viszont nekem nagyon bevált. Próbáltam másmilyet is, volt, amelyiktől émelyegtem, vagy épp székrekedést okozott, de a Femibion egyiket sem. Az étvágyam se nőtt meg tőle.
2014. márc. 29. 18:42
5/10 anonim válasza:
Én Hipp Natalt ittam, valahogy könnyebb volt napi egy korty gyümölcslészerű italt meginnom, mint tablettát bevenni, főleg a hányós időszakban.
2014. márc. 29. 18:57
6/10 anonim válasza:
Én terhesség előtt két hónappal beszedtem egy doboz Elevitet, nekem semmi panaszt nem okozott (sokaknál szorulást okoz), néztem a Gravidát, de arról sok panaszt hallottam, hogy hányingert okoz, ezért féltem tőle, aztán végül nem szedtem semmit terhesen csak folsavat, most szoptatok 4. hónapja kicsit fáradékonyabbnak érzem magam ezért vettem egy doboz Hipp N. és ez nekem nagyon tetszik (20ml gyümölcslé naponta, nem egy csúnya kapszula) :D Femibiont szintén sokan szedik, arról is csak jókat hallottam.
2014. márc. 29. 19:35
7/10 anonim válasza:
Én Elevitet szedek reggeli közben és jóval enyhült azóta a hányingerem reggelente. Szerintem jó.
8hkm
2014. márc. 29. 19:37
8/10 anonim válasza:
Hipp Natallal kezdtem, de a terhességem felére már annyira megundorodtam az ízétől, hogy Matruelle-re váltottam.
Összességében mindkettővel meg voltam elégedve :)
2014. márc. 29. 20:37
9/10 anonim válasza:
mindkét terhességem alatt Gravidát szedtem. (Teli gyomorra kell bevenni, lehetőleg este. Ez a tájékoztatóján van, így nem lesz hányingered...)
2014. márc. 29. 21:33
10/10 anonim válasza:
Gravida- szerintem nagyon jó és minden benne van, nem kell kiegészítés. Árban is elég jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!